Kako do nas

Splošna bolnišnica Izola

Polje 40, 6310 Izola – Isola

T: +386 5 6606 000

GPS: 45.5444241, 13.6870967


Google zemljevidi – navodila za pot

Parkiranje za bolnike in obiskovalce

Dostop do parkirišč za bolnike in obiskovalce je označen s tablami. 30 minutno parkiranje je brezplačno, nato znaša parkirnina 1 € na vsake 4 ure, plačate jo pa lahko na avtomatskih blagajnah na izhodu tako pri glavnem vhodu kakor v urgentnem centru.

Delovni čas in gibanje po bolnišnici

Urgentni center deluje neprekinjeno 24 ur na dan, glavni vhod v bolnišnico pa je odprt med 7. in 19. uro, za prihode izven tega časa prosimo uporabite domofon.

Dostop na bolnišnične oddelke je dovoljen le v času obiskov. V bolnišnici pa se boste najlažje orientirali s sledenjem usmerjevalnim tablam in napisom. Če pa prihajate na ambulatni pregled ali preiskavo, vas bo pred pravo ordinacijo in ob pravem času usmeril vrstomat, na katerem boste opravili registracijo s kartico zdravstvenega zavarovanja. Ob glavnem vhodu pa vam je na razpolago tudi informacijski pult, kjer vam bo osebje z veseljem pomagalo.

V okolici bolnišnice

Do obeh vhodov vas iz parkirišč in avtobusne postaje vodijo pešpoti:Prometni režim2

Avtobusne povezave

Iz Koprske smeri vozijo do bolnišnice avtobusi mestnega prometa, linije 2, 2a in 3. Vozni red si lahko pogledate tukaj, ali pa ga spremljate v realnem času preko spletne oz. mobilne aplikacije MOK.

Iz Izolske smeri se lahko do bolnišnice pripeljete z medkrajevno avtobusno linijo na relaciji Piran – Koper. Urnik prihodov in odhodov.

Na naslednjih povezavah pa si lahko ogledate s 1.9.2018 spremenjen urnik relacij Piran - bolnišnica Izola in bolnišnica Izola - Piran.